Kaiser-Prom: distribucija, veleprodaja i uvoz pića

GREVENSTEINER

GREVENSTEINER

Nefiltrirani Grevensteiner original je svijetlo i slatkasto pivo, proizvedeno s mekom izvorskom vodom i svježe ubranog prerađenog hmelja. Tradicionalno obogaćen sladom pivo dobiva sjaj boje jantara i njegovu punoću okusa i mirisa. Vjerno čistoći njemačkog zakona, i prirodne izvorske vode.

VELTINS PIVO

VELTINS PIVO

Sve više važnosti pridodajemo zdravoj prehrani. Njemačka pivovara Veltins je to davno prepoznala i za proizvodnju piva koristi najbolji ječam i hmelj, uzgojen na tradicionalan način, te visoko kvalitetnu prirodnu, meku izvorsku vodu.

FLAMINGER JAGD

FLAMINGER JAGD

Njemački biljni liker uspješna je kombinacija 38 vrsta ljekovitog bilja, alkohola i slada što ovom likeru daje plemeniti i neusporedivi okus.

VELTINS V+

VELTINS V+

Kombinaciju vrhunskog piva te soka limuna sa dodatkom grejpa, izmislili su njemački motoristi (radler). Zbog smanjenog udjela alkohola, a vrlo osvježavajućeg okusa postao je jedan od najtraženijih osvježavajućih pića.

Flaminger Jagd Hrvatska
Flaminger Jagd prodaja
Veltins pivo
Veltins piva
Veltins Hrvatska
Veltins cijena
Veltins prodaja
Veltins veleprodaja
Veltins pivo u limenki
Veltins pivo u boci
Veltins kariratura
Veltins pivo s limunom
Veltins čep

Novosti

Novosti u ponudi, zanimljive činjenice o pićima i čašama iz kojih se piju! Jeste li znali da za svaku vrstu piva postoji i posebna vrsta čaše? Najpogodnije su čaše koje imaju debelo staklo...

O nama

Kaiser-prom d.o.o. je tvrtka za uvoz, distribuciju i veleprodaju alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Adresa: Josipa Lončara 2G, 10090 Zagreb, Hrvatska
Telefon: 091 229 9690

Brandovi

Brandovi alkoholnih i bezalkoholnih pića: pivo Veltins Pilsner, Fläminger Jagd biljni liker, miješano piće Veltins radler V+...