www.kaiser-prom.hrTražili ste: piva

Pretraga za: piva

Grevensteiner

U 19. stoljeću braća Carl i Anton Veltins u pivovari Grevensteiner proizveli su idealno pivo koje steklo popularnost izvan granica.

Kroz ovu povijest ponovo su se povezali pivovara Veltins i pivovara Grevensteiner.

Nefiltrirani Grevensteiner original je svijetlo i slatkasto pivo, proizvedeno s mekom izvorskom vodom i svježe ubranog prerađenog hmelja.

Tradicionalno obogaćen sladom pivo dobiva sjaj boje jantara i njegovu punoću okusa i mirisa.

Vjerno čistoći njemačkog zakona, i prirodne izvorske vode.

Grevensteiner piva
Grevensteiner pivo
Grevensteiner

Miješano piće V+

Kombinaciju vrhunskog piva te soka limuna sa dodatkom grejpa, izmislili su njemački motoristi (radler). Zbog smanjenog udjela alkohola, a vrlo osvježavajućeg okusa postao je jedan od najtraženijih osvježavajućih pića i zbog toga ga distribuiramo za vas.

Miješano piće V+
Veltins limun
Veltins limun
Veltins limun
Miješano piće V+
Radler V+ cijena
Radler V+ veleprodaja
Radler V+ Hrvatska
Pivo s limunom i grejpom V+
Pivo s limunom i grejpom V+

Pivo Veltins Pilsner

Sve više važnosti pridodajemo zdravoj prehrani. Njemačka pivovara Veltins je to davno prepoznala i za proizvodnju piva koristi najbolji ječam i hmelj, uzgojen na tradicionalan način, te visoko kvalitetnu prirodnu, meku izvorsku vodu.

 

Veltins točionici i točen program

Novo u asortimanu: Veltins točionici i točeni program

 

Pivo Veltins Pilsner
Veltins piva
Veltins pivo prodaja
Veltins logo
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Veltins pivo cijena
Veltins Hrvatska
Veltins prodaja
Veltins znak

Temperature posluživanja piva

Različiti proizvođači piva preporučuju optimalne temperature na kojima se piju njihova piva.

Međutim, ovisno o vrsti, podvrsti i o sastojcima piva, mogu se dosta točno odrediti temperature na kojima pivo daje najbolju kvalitetu. Na primjer, pilsneri se služe na dosta niskim temperaturama, oko 0°C, dok većina britanskih aleova, portera i stouta na temperaturama podruma ("British Cellar Temperature"), od 5°C do 11°C, neki čak i do 13°C.

Temperatura dosta utječe na okus piva. Što je hladnije, manja je i količina ugljičnog dioksida, samim tim manje je izražen okus i miris piva. Hladnije pivo utječe i na to da receptori okusa i mirisa u ustima i nosu izgube osjetljivost.

Temperature na kojima se služe glavne vrste piva su:

  • Pilsneri na 0°C
  • Lageri od 5°C do 9°C
  • Aleovi od 7°C do 11°C
  • Stouti od 8°C do 13°C
  • Stari aelovi na sobnoj temperaturi
Temperature posluživanja piva
Temperature posluživanja piva
Temperature posluživanja piva
Temperature posluživanja piva

Kontakt informacije

Kaiser-prom d.o.o.
Josipa Lončara 2G, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel.: 091 229 9690
E-mail: kaiser@kaiser-prom.hr

Novosti