www.kaiser-prom.hrTražili ste: pivo

Pretraga za: pivo

Grevensteiner

U 19. stoljeću braća Carl i Anton Veltins u pivovari Grevensteiner proizveli su idealno pivo koje steklo popularnost izvan granica.

Kroz ovu povijest ponovo su se povezali pivovara Veltins i pivovara Grevensteiner.

Nefiltrirani Grevensteiner original je svijetlo i slatkasto pivo, proizvedeno s mekom izvorskom vodom i svježe ubranog prerađenog hmelja.

Tradicionalno obogaćen sladom pivo dobiva sjaj boje jantara i njegovu punoću okusa i mirisa.

Vjerno čistoći njemačkog zakona, i prirodne izvorske vode.

Grevensteiner piva
Grevensteiner pivo
Grevensteiner

Miješano piće V+

Kombinaciju vrhunskog piva te soka limuna sa dodatkom grejpa, izmislili su njemački motoristi (radler). Zbog smanjenog udjela alkohola, a vrlo osvježavajućeg okusa postao je jedan od najtraženijih osvježavajućih pića i zbog toga ga distribuiramo za vas.

Miješano piće V+
Veltins limun
Veltins limun
Veltins limun
Miješano piće V+
Radler V+ cijena
Radler V+ veleprodaja
Radler V+ Hrvatska
Pivo s limunom i grejpom V+
Pivo s limunom i grejpom V+

Pivo Veltins Pilsner

Sve više važnosti pridodajemo zdravoj prehrani. Njemačka pivovara Veltins je to davno prepoznala i za proizvodnju piva koristi najbolji ječam i hmelj, uzgojen na tradicionalan način, te visoko kvalitetnu prirodnu, meku izvorsku vodu.

 

Veltins točionici i točen program

Novo u asortimanu: Veltins točionici i točeni program

 

Pivo Veltins Pilsner
Veltins piva
Veltins pivo prodaja
Veltins logo
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Pivo Veltins Pilsner
Veltins pivo cijena
Veltins Hrvatska
Veltins prodaja
Veltins znak

Novo u asortimanu: Točionici i točeni program

Veltins je svojim kupcima omogućio dostupnost  točenog programa svijetlog piva, u visokokvalitetnim bačvama, izrađenih od troslojnog rosfreia s gumiranom zaštitom izvana, radi boljeg očuvanja kvalitete i okusa u svim uvjetima.

Od sada dostupnost korištenja i održavanja veltins točionika.

Veltins točionici i točeni program
Veltins točionici i točeni program

Čaše za pivo

Za svaku vrstu piva postoji i posebna vrsta čaše. Da bi pivo, dok se pije, duže vrijeme zadržalo svoju kvalitetu, odnosno temperaturu koja je optimalna za određenu vrstu, najpogodnije su čaše koje imaju debelo staklo. Takva čaša služi kao izolator od vanjske temperature.

Zbog toga su krigli vrlo popularne, jer imaju debelo staklo i vrlo dugo mogu održati optimalnu temperaturu. Osim krigla koriste se i čaše sa "stalkom" jer sprečavaju da ruka, koja drži čašu, grije pivo. Takve čaše se hvataju za stalak, a ne za tijelo. U svakom slučaju, i krigla i čaša moraju biti dovoljno velike da može stati cijelo pivo iz boce, skupa s pjenom.

Mnogi ne vole pjenu tako da pivo ulijevaju duž brida čaše. Pjena je posebno važna i osobito utječe na opći dojam o nekom pivu. Onemogućuje zagrijavanje piva i nalazi se kao izolator između piva i vanjske okoline, te pivu daje neophodnu gorčinu, okus pivskog kvasca i miris. Važan je i oblik čaše koji mora biti prilagođen vrsti piva. Pijete li "lager" pivo, koje se pije brzo i ima manji postotak alkohola, ono se toči u kruškoliku čašu bez dugačke nogice. Kako se brzo pije, ono se ne stigne zgrijati.

Nasuprot tome, posebna, sortna piva toče se u čaše tipa pehara, s dužom nogicom. Ona su, naime, jača, polako se pijuckaju jer sadrže veći postotak alkohola, a duža nogica omogućuje da ne zagrijavamo pivo držeći rukom čašu. Danas se pivske čaše izrađuju isključivo od stakla. Ranije se pivo pilo iz volujskih rogova, iz pehara od metala ili kamena, iz posuda koje su pravljene od drvenih daščica ili od drveta na neki drugi način, i najčešće od terakote. Krigle su, u to vrijeme, često imale poklopac koji je štitio pivo od muha, koje su se rojile u pivnicama.

Čaše za pivo
Krigle za pivo
Pivske čaše
Pivske čaše

Kontakt informacije

Kaiser-prom d.o.o.
Josipa Lončara 2G, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel.: 091 229 9690
E-mail: kaiser@kaiser-prom.hr

Novosti